1.3 milliót engedett el a Cofidis peren kívül!

István még a Banif Plus-tól vásárolta meg gépkocsiját 2008-ban. Az, hogy a törlesztőket nem fizette, csak a kisebbik baj volt. A nagyobb gond az volt, nem nézett utána, hogy ennek milyen következményei lehetnek, és ezzel milyen kockáztatot vállalt.

Nem mondott ellent

Mivel nem volt kiképezve a devizás jogi csűrcsavarokból, figyelmen kívül hagyta a Baniff megbízásából közjegyző által küldött MOKK-os levelet, és a tartozás végrehajtható lett. A végrehajtó nem is tétlenkedett, azonnal rászállt a fizetésére, és elkezdte tiltani annak 33 %-át. Összesen több, mint 2 millió forint volt, amit be akartak vasalni tőle.

Jobb későn, mint soha

Ekkor kereste meg szakértő csapatunkat. Ahogy ő mondta: “Még mindig jobb későn, mint soha”,  és kérte, hogy hozzunk létre egy számára előnyös megállapodást a pénzintézettel, mert tudta, hogy ő egyedül erre nem képes. Szakértő kollégánk megtette a megfelelően kidolgozott ajánlatott a Banifnak, és alig telt el 3 hónap már meg is volt a kívánt eredmény, de nem a Baniffal. A történet pikantériája ugyanis, hogy a Banifot tavaly ősszel megvette a Cofidis, így az egyezségi megállapodás már az új céggel jött létre. Rövid tárgyalás sorozat után, több mint 62%-os elengedést sikerült elérnünk, így az adósnak a 2,1 millió helyett “csak” 800 ezret kellett kifizetnie. István azóta már letudta a tartozást és megkönnyebbülten mesélte:
“Jó érzéssel tölt el, hogy nem hagytam magamat és végre szabadultam.”
A siker érdekében elengedhetetlen, hogy olyan szakértőket keressen, akik dokumentált sikereket tudnak felmutatni. Szabaduljon meg a nyomasztó tehertől! A peren kívüli megegyezésnek vannak bizonyos feltételei. Tudja meg lehetőségeit!

Tudni szeretném a lehetőségeimet!