Amikor már megszületik a megállapodás, de a végrehajtó a végén még „egyet rúg”

Krisztina csak akkor könnyebbült meg, amikor felhívták a munkahelyén a bérszámfejtésről és közölték vele a jó hírt, hogy a végrehajtó viszavonta a fizetés letiltását. Éveket várt erre a pillanatra.

Ön sem mondott ellent? Akkor bizony jön a végrehajtás!

Krisztina a Banif Plustól vett fel 2007-ben svájci frankos autóhitelt és a végén már alig várta, hogy megszabaduljon tőlük. Nem kevesebbet, mint 5.6 milliót kértek tőle, pedig már rég kifiezette a kocsi árát. Amikor nem tudta fizetni a hitelt a Banif megküldte neki a rettegett MOKK-os levelet. Krisztina akkor még nem tudta, hogy nagy hibát követett el, amikor nem mondott ellent 15 napon belül a fizetési meghagyásnak. Végrehajtás indult ellene, és a végrehajtó azonnal rászállt a fizetésére.
Pár hónappal ezelőtt látta a Facebook-on, hogy lézteznek olyan szakemberek, akik sikeres megegyezéseket hoznak tető alá. Gondolta belevág, mert ennél rosszabb helyzetbe már úgysem kerülhet.

Alku a bankkal

Tudta magáról, hogy alkudozásban ő nem jó, így ezzel a feladattal megbízta azt a szakértőt, akinek az eredményeit látta a neten. Nagy volt a meglepetés, mert pár hét telt csak el és megjött a kedvező válasz a Baniftól. Az 5,6 milliós tartozást kiengedték 1,6 millió Ft egyösszegű befizetés mellett, és további 500 ezer forintot részletekben kell majd kifizetnie.

Még egy rúgás a végrehajtótól

Decemberben rendezte a lealkudott tartozást és érezte, hogy megkönnyebbült. Az új év viszont rosszul kezdődött, mert kiderült, hogy a végrehajtó nem intézkedett időben, és január elején még élt a fizetés letiltás.
“Tudtam, hogy nekem semmi sem megy egyszerúen.  A január elején kapott fizetésemből még levonták a 33%-ot.”-mondta szomorúan Krisztina.
Bement a bankba, de ott csak egy kis ablak volt, ahol a befizetést lehetett intézni, de beljebb nem jutott. Kétségbeesetten kérte a segítségünket, mert úgy tűnt, hogy a bank a végrehajtó felé nem továbbította a lezáró dokumentumokat. Kollégánk megint közbelépett, telefonált, és kiderítette hol történt a hiba.
“Ma kaptam értesítést a bérszámfejtésről, hogy megkapták a letiltás feloldásáról a levelet, a következő fizetésemből már nem vonnak. Köszönöm még egyszer a segítséget!”-írta e-mailben a hálás sorokat a (volt) devizaadós.
A siker érdekében elengedhetetlen, hogy olyan szakértőket keressen, akik dokumentált sikereket tudnak felmutatni. Szabaduljon meg a nyomasztó tehertől! A peren kívüli megegyezésnek vannak bizonyos feltételei. Tudja meg lehetőségeit!

Tudni szeretném a lehetőségeimet!