Áthidaló segítség felmondott és végrehajtás alatt lévő jelzálog hiteleknél

Áthidaló segítséget nyújtunk azoknak a felmondott jelzáloghitellel rendelkező ügyfeleknek, akik önhibájukon kívül kerültek KHR listára (korábban BAR lista), így a hitelkiváltás lehetőségétől elestek, valamint olyan árverés alatt lévő ingatlan tulajdonosainak, ahol egy gyors kölcsönnel az ingatlan megmenthető lenne.

Egyre több olyan üggyel találkozunk, ahol az adós alkalmas lenne egy új hitel felvételére, de felmondott szerződése miatt KHR listára került. Sok esetben emiatt jut az ügyfél árverezésig, annak ellenére, hogy jövedelme, anyagi helyzete amúgy hitelképessé tenné. Ilyen esetben külső forrás bevonásával, a tartozás rendezésével az ügyfél a hitelképessége visszanyerése után alkalmas lesz banki hitel felvételére, és az ingatlana megmenekül a kényszereladástól.

Felmondott jelzálog hiteleknél a bankok legtöbb esetben egy összegben kérik a nyilvántartott összeget. Ez az összeg csak az ingatlan értékesítésével teremthető elő, így az adósok kényszerpályára kerülnek, és nem tudják megtartani a szeretett családi otthont. Végrehajtás indul, a tartozás a végrehajtás összegével növekszik. Árverés esetén az ingatlan sokszor érték alatt kerül az új tulajdonoshoz, és az amúgy is rossz helyzetben lévő adós úgy kerül utcára, hogy a fizetéséből is tiltanak, ezért az albérletet sem tudja emiatt megfizetni.

Ne várjon az utolsó pillanatig! Töltse ki az űrlapot, és megmondjuk, milyen módon tudunk segíteni önnek!

A siker érdekében elengedhetetlen, hogy olyan szakértőket keressen, akik dokumentált sikereket tudnak felmutatni. Szabaduljon meg a nyomasztó tehertől! Tudja meg lehetőségeit!
Tovább az űrlapra