A vidéki házaspár 2007-ben autóvásárláshoz vette fel a hitelt. A Raiffeisen Lízing 3,2 millió forintnak megfelelő svájci frankos hitelt adott nekik és már vihették is haza a kereskedésből az autót. Azonban hamar elszállt a jókedvük, mert az első pár hónap után azon kapták magukat, hogy egyre magasabb havi törlesztőket kell bevinniük a bankba, és mire beértek vele, már kevés is volt az összeg. 2012-ben odáig jutottak, hogy egyáltalán nem tudtak fizetni és felmondták a szerződésüket.

Belépett a képbe az Intrum Justitia

Az Intrum megvásárolta a követelésüket, csakhogy ekkor már közel 4 millió volt a házaspár tartozása. Volt veszteni valójuk, a férj nevén egy fél lakás volt és bejelentett munkahelyről fix jövedelem érkezett. Nagy volt a tét, ha nem tudunk megegyezni az Intrummal, akkor végrehajtásra kerültek volna és a végrehajtó a fizetésre és a lakásra is rátette volna a kezét.

Az alku

Elkezdődtek az Intrummal a szakértői egyeztetések. Nem volt könnyű, és izgalmas 4 hónap után szakértőink elérték, hogy a közel 4 millió forintos tartozásból 2 millió lett úgy, hogy azt részletekben is kifizetheti az adós.
A siker érdekében elengedhetetlen, hogy olyan szakértőket keressen, akik dokumentált sikereket tudnak felmutatni. Szabaduljon meg a nyomasztó tehertől! A peren kívüli megegyezésnek vannak bizonyos feltételei. Tudja meg lehetőségeit!

Tudni szeretném a lehetőségeimet!