8,4 millió helyett 1.6 millió! Korrekt megállapodás a Cofidistől.

Lászlóék 10 évvel ezelőtt vásároltak a feleség nevére 2,7 millió forint svájci frankos hitelre egy családi autót, amihez a hitelt a Banif Plus adta. Álmukban sem jutott eszükbe, hogy az idill csak két évig tart. Jött a válság, a törlesztők felfelé, a bevételeik pedig lefelé szaladtak. Anyagilag annyira padlóra kerültek, ezért László kénytelen volt itthon hagyni a családját és külföldre menni pénzt keresni. Nem volt könnyű itthon a feleségének a 3 gyerekkel és egy behajtó céggel, aki gátlástalanul zaklatta őket.

Ellopták az autót!

Mivel nem tudták fizetni a hitelt, a bank rájuk küldött egy behajtót. László próbált szót érteni a behajtóval, sőt telefonon meg is egyeztek, hogy 5 nap múlva jön haza külföldről, van nála pénz és fizet. Mire hazaért, az autó eltűnt a ház elől. A rendőrség kinyomozta, hogy nem ellopták a család kedvencét, hanem se szó, se beszéd elvitte a behajtó cég a ház elől. Az akkor 2,7 milliós autót áron alul, 1 millió forinton gyorsan értékesítették, majd pár hónap múlva megküldték a hivatalos értesítőt, hogy még 8,7 millió a tartozás.

Kidobták a bankból

László többször megpróbált megegyezni a Baniffal,  de durván kitessékelték a bankból, azt mondja, úgy kivágták, mint azt a bizonyos macskát…
– Közölték velem, hogy itt nincs ügyfélfogadás és egyébként sincs semmi közöm a feleségem hiteléhez.- meséli László.
Ezután levélben próbálkozott, de egy idő után már nem válaszoltak neki. A Banifot időközben megvette a Cofidis, és utolérte őket a rettegett MOKK-os levél is.

Egyedül nem megy…

-Sajnos akkoriban még nem tudtam, hogy a fizetési meghagyásnak ellent kell mondani, így besétáltam a csapdába.- folytatja László a történetet. – Elindult az azonnali végrehajtás ellenük. Próbálkoztunk a végrehajtóval is beszélni, hogy mit lehet tenni, de olyan hangnemben tárgyalt velünk, hogy az nem tűr nyomdafestéket.
Nem volt egyszerű az életük, a jogerős végrehajtásból adódóan a feleség fizetésének a 33%-át tiltották, majd egy örökség után a végrehajtási jogot ráterhelték az örökségére is.

Egy jó alku, és milliók maradnak a zsebében

-A feleségem találta meg az Önök szakértő csapatát a neten. Láttuk a sikereiket és úgy döntöttünk, hogy mivel sok veszteni valónk van segítséget kértünk olyanoktól, akik értenek hozzá és így belevágtunk. Innentől felgyorsultak az események. A 2010 óta húzódó ügyünk kicsivel több, mint 2 hónap alatt per nélküli megegyezéssel megoldódott. Alig akartunk hinni a szemünknek, amikor elolvastuk a megállapodást: a 8,7 milliós tartozást kiengedik ha 1,6 millió forintot befizetünk. Nem volt kérdés, ez egy jó alku, kifizettük és lezártuk az ügyet. Fel vagyunk dobva. Végre nekünk is van szerencsénk. Több kollégám van hasonló helyzetben és megmondom őszintén, hogy én nagyon büszkén ajánlom Önöket. Köszönjük!

A siker érdekében elengedhetetlen, hogy olyan szakértőket keressen, akik dokumentált sikereket tudnak felmutatni. Szabaduljon meg a nyomasztó tehertől! A peren kívüli megegyezésnek vannak bizonyos feltételei. Tudja meg lehetőségeit!

Tudni szeretném a lehetőségeimet!