Mónika 60%-ot spórolt a Cib Lízingnél azzal, hogy kitartó volt és nem adta fel.

„Majdnem 10 éve annak, hogy a régi autónkat szerettük volna lecserélni egy családi autóra. A CIB Lízingtől vettünk fel hitelt 7 éves futamidővel, amit 7 éven keresztül tisztességgel fizettük is. A szerződés lejártakor a bank jelentkezett, és még több pénzt kért, mint amit annak idején felvettünk.

Elképedtünk az összeg hallatán

“Értetlenkedésünkre azt válaszolták, hogy az árfolyamkülönbözet miatt kell még egyszer kifizetnünk a hitelt. „Nagylelkű” ajánlatot kaptunk a CIB-től: nem egy összegben, hanem további 20 évig, egészen 2036-ig kellett volna fizetnünk a részleteket. Még 20 év tehervállalás egy autóra? Ez kiverte nálunk a biztosítékot. Eldöntöttünk,hogy egy fillért sem fizetünk többet, mert nem akartuk feneketlen kútba dobálni a pénzünket”– meséli Mónika még mindig zaklatottan.

Zárt kapukat döngetett!

Mónika többször próbált egymaga a bankkal egyezkedni, de teljesen elutasítóak voltak. Levelezett, ajánlatot tett, de nem ért el vele eredményt. Feltett szándéka volt, hogy egy tisztességes összeget még kifizet, de az uzsorát már nem hajlandó!

Majdnem feladta

A sok kudarc és elutasítás után kezdte azt érezni, hogy fel fogja adni. Mégegy utolsó esélyt adott maguknak, és elkezdett lázasan keresgélni az interneten, megoldás után kutatva.
“Sok keresgetés után találtunk rá az Önök szakértőire, ahol láthatóan nem csak beszéltek a peren kívüli egyezség lehetőségéről, hanem eredményeket is fel tudtak mutatni. Ez meggyőző volt a számunkra. ”

Szélsebes megoldás

2016.ősz volt, amikor megbízták egyezkedéssel szakértőinket, és még karácsony előtt, ajándékként megérkezett a várva várt egyezség. Nagy volt az öröm, a papír szerint közel harmadára csökkent a tartozás. A majd 3 milliósra duzzadt követelést 33% megfizetése mellett kiengedte a Cib Lízing. A lealkudott 1 millió Ft-ot családi mozgósítással szélsebesen összeszedték és kifizették.
“Most már örülök, hogy nem adtam fel, és ha nem is egyedül, de szakértőkkel megoldottam családunk legnagyobb problémáját.” mondta búcsúzóul.
A siker érdekében elengedhetetlen, hogy olyan szakértőket keressen, akik dokumentált sikereket tudnak felmutatni. Szabaduljon meg a nyomasztó tehertől! A peren kívüli megegyezésnek vannak bizonyos feltételei. Tudja meg lehetőségeit!

Tudni szeretném a lehetőségeimet!