A kilakoltatási moratórium véget ért, és egyre több új végrehajtás indul. Sokan csak most, az utolsó pillanatban fogják fel, hogy központi átfogó megoldás már nem lesz, és elveszíthetik mindazt, amiért egy életen át dolgoztak. Ezrek kerülhetnek utcára ezen a nyáron.

Ha Ön is azok közé tartozik, aki ellen végrehajtás van folyamatban, akkor legyen tisztában azzal, hogy Önön csak egyetlen ember segíthet, és Ő most történetesen épp ezeket a sorokat olvassa. Tudjon róla, hogy van megoldás! Ne adja fel! Hiába tűnik veszett ügynek, ha van önben kellő küzdeniakarás, még sikeresen ringbe tud szállni a bank ellen!

Hogy miért is tud most nagy eséllyel nyerni a bank ellen?

Mert a Kúria honlapjáról leszedett ítélet annyira kedvező a devizahitelesek számára, hogy a Kúriának most ki kell izzadnia magából egy újabb jogegységit. Az ominózus ítéletben – ami vezető ügyvédünk sikere – maga a Kúria mondta ki, hogy a szerződés FORINT szerződés, és nem deviza! Az ítélet hatására várható újabb jogegységiben a bíráknak igen nehéz dolguk lesz, hiszen egyrészt meg kell felelniük a hatalmi elvárásoknak – nem tehetik semmissé a devizahiteles szerződéseket – másrészt éppen ők mondták ki azt egy jogerős ítéletben, hogy a szerződés nem deviza.  Annyi azonban bizonyos, hogy egy Kúriai jogerős ítéletre mégsem mondhatják utólag, hogy: „Jaj, bocsánat, tévedtünk!” Ezért az ügy elég kínos.

Múlt hónapban megkerestek minket a TV2 -től, hogy az üggyel kapcsolatban nyilatkozzunk. A csoportunkkal együttműködő egyik ügyvéd vállata az interjút, aminek lényege röviden:

Az ominózus leszedett ítéletre hivatkozva, hasonló kunstrukciójú szerződéseknél sikeresen lehet nyerni végrehajtás megállítási perben. Így az adósok megmenekülnek a kilakoltatástól. Nem csoda, hogy a bankszövetségi lobbi nyomására ez az ítélet eltávolításra került.

Vegye kezébe a sorsát! Ne hagyja veszni ingatlanát! Tudjon meg többet lehetőségeiről! Az alábbi gombra klikkelve a honlap kezdő oldalára jut, majd el tudja olvasni a tájékoztatót, és igénybe tudja venni az ingyenes kiértékelést.

Tudni szeretném a lehetőségeim!