Peren kívül sikerült a tartozásból 1.8 milliót lefaragnunk!

Rendkívül gyorsan, 3 hét laforgás alatt és per nélkül sikerült megállapodni a követeléskezelővel. A nyilvántartott 2,5 milliós tartozást 750.000 Ft megfizetésével sikerült lezárni!

Mónika a Citroen C3-as autóját a Raiffeisen Lízing-től felvett svájci frankos hitellel vásárolta meg 2005-ben. Jó döntésnek tűnt, mert a forinthitel törlesztése pont háromszor ekkora lett volna. 5 év múlva rendkívül megemelkedtek a törlesztő részletek, ezért módosíttatták vele a szerződést, a kölcsönből lízing lett. Ez lett a veszte. Egyre másra érkeztek a 70 ezres csekkek és a lízing konstrukcióból adódóan az 1 havi törlesztő összeg meg nem fizetése is tragikus következményekkel járt: elvitték az autóját.

Kisautó volt-nincs!

“A Citroen C3-as kisautóm 2-3 hónapon belül eladták, kb. az értékének 20%-án, és jelentős tartozásom maradt. Több, mint 2,5 milliót követeltek tőlem, úgy hogy már az autóm sem volt meg. Teljesen kikészültem. Sorra jöttek a felszólító levelek. Próbáltam részletfizetést vagy halasztást kérni, de jóformán válaszra se méltattak. A követelést közben a bank eladta a Primátus Kft-nek, de nyugtom továbbra sem volt, mert ugyanúgy zaklattak.”

Mentsük, ami menthető!

Mónika tudta, hogy ez így nem maradhat és megoldást kell találnia a kialakult helyzetre:

“Ezután a facebookon találtam rá az Önök szakértői csapatára, ahol láttam a sok sikeres pert és a peren kívüli egyezségeket. Személyes konzultációt kértem a csoport vezető szakértőjéhez, akitől minden kérdésemre választ kaptam, és a tanácsadás végén már tudtam, hogy mit kell tennem. Éreztem, hogy profi csapathoz kerültem, akik az ügyfél sikerét tartják szem előtt és ettől megkönnnyebbültem kicsit. Néhány nap alatt meghoztam a döntést és megbíztam őket a peren kívüli egyezség lebonyolításával.”

30%-on szabadult

Ekkor csodával határos módon felgyorsultak az eseménynek. Mónikát meglepte, hogy az idestova  5 éve húzódó hercehurca  pár hét alatt lezajlott. Pontosan 3 hét elteltével már a kezében volt az a  megállapodás, ami számára jelentős kedvezményt tartalmazott. (Lent megtekinthető.)

„Akárhogyan is számolom a 750 eFt-tal, amit be kellett fizetnem bőven jól jártam, 70 %-ot elengedtek. Az előtte lévő 5 évet senkinek sem kívánom, gyakorlatilag rémálom volt a számomra de most, hogy vége mázsás kövek estek le rólam. Azt üzenem a sorstársaimnak, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Nem szabad elfogadni, ha valaki nemet mond, hanem keresni kell az új utakat. Boldog vagyok, hogy én megtaláltam. Köszönöm a segítséget.”

A siker érdekében elengedhetetlen, hogy olyan szakértőket keressen, akik dokumentált sikereket tudnak felmutatni. Szabaduljon meg a nyomasztó tehertől! A peren kívüli megegyezésnek vannak bizonyos feltételei. Tudja meg lehetőségeit!

Tudni szeretném a lehetőségeimet!