Újabb peren kívüli egyezség: A felvett 20 milliós hitelből 76 milliós végrehajtás lett, melyet peren kívüli megegyezéssel a bank 22,8 millión engedett ki. Ügyfelünk 53 millió forintot spórolt, és egyenesbe került ez élete!

Ha Ön is keresi a megoldást, kérje a tájékoztató anyagunkat ITT! 

A történet bővebben:

Ügyfelünk még 2008-ben vett fel hitelt a CIB banktól.

Mondhatjuk, hogy a CIB általi adminisztráció hibából történt az egész probléma. Egy korábbi hitel mellé egy új hitelt kívántam felvenni. A két hitelre beérkező pénzeket a bank önkényesen rakosgatta oda, ahova gondolta, hiába volt a közlemény rovatban feltüntetve, hogy melyik hitelhez kérem a könyvelést, így úgy döntöttem, hogy amíg nem rendezi a bank a hitelek között a könyvelést, addig nem vagyok hajlandó azokat tovább fizetni.
A nemfizetés miatt a hitel 2011-ben felmondásra került. Kerestem a bankot email-ben és személyesen is, majd elég sok idő elteltével elkezdett velem foglalkozni egy ügyintéző, de sajnos ő elment máshová dolgozni, és megakadt az ügyem. Ígértek sok mindent, de soha semmi érdemleges nem történt.
2012-ben indult meg a végrehajtás annak ellenére, hogy én mindvégig szerettem volna megegyezni.
Mivel a bankban láthatóan falakba ütköztem, így elkezdtem keresni más megoldást. 2015 augusztusában találtam a segító csapatra, és megtörtént a megbízás, majd 2016 márciusára megszületett a számomra elfogadható, kedvező megoldás. Az annak idején felvett 20 milliós hitelemből, időközben 76 milliós végrehajtás lett, melyet peren kívüli megegyezéssel a bank 22,8 millión kiengedett.
A bankkal folytatott sziszifuszi harcom fárasztó volt és sok energiát kivett belőlem. Az ügy lezárultával elmondhatom, hogy „kicsit jobban” érzem magam.
Mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, javaslom, keressen szakértőket, és bátran kérjen segítséget.

Vegye kezébe a sorsát! Tudjon meg többet lehetőségeiről! Az alábbi gombra klikkelve a honlap kezdő oldalára jut, majd el tudja olvasni a tájékoztatót, és igénybe tudja venni az ingyenes kiértékelést:

Tudni szeretném a lehetőségeimet!